Workshop

Workshop: Zelf schilderen Als Van GoghBen je benieuwd hoe een schilderij van Als van Gogh wordt gemaakt? Zou je zelf wel eens willen proberen om zo'n compositie op canvas te schilderen? Geef je dan op voor een workshop van Erika Stanley. Zij laat je kennismaken met haar werkwijze.


Tijdens de workshop ga je samen met Erika Stanley aan het werk. Zij laat je zien welke handelingen moeten worden verricht voor een Als Van Gogh-schilderij en volgens welke technieken dat gebeurt. Schilderservaring heb je niet nodig. Zelfs als je nog nooit een penseel hebt vastgehouden, is deze workshop geschikt voor jou. Het enige dat je nodig hebt is enthousiasme en de wil om er iets moois van te maken. Het wordt een leerzame en vrolijke dag die je perfect kunt delen met een paar vrienden, collega's of familieleden. Per workshop kunnen er vier mensen deelnemen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een uniek schilderij dat je zelf hebt gemaakt.


De workshop is inclusief:
- Schildersbenodigdheden

- Koffie/thee met wat lekkers
- Lunch met heerlijke broodjes
- Een schort ter bescherming van kleding
- Een toost op jouw kunstwerk


Boekingen:
De kosten voor de workshop bedragen € 49,- per persoon. De workshops duren ongeveer vier uur en worden gegeven in het Engels en Nederlands. De datum en tijd kunnen in overleg worden bepaald. Betalingen dienen vooraf te worden gedaan.
Stuur een e-mail naar info@erikastanley.nl om een workshop te boeken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.