Rotterdam
Erika Stanley schildert stadsgezichten, panden en objecten in de prachtige stijl van Vincentvan Gogh. Hier vind je reproducties in verschillende formaten van de mooiste locaties geschilderd in Rotterdam.


Schilderij bestellen? Klik op een afbeelding om naar de webshop te gaan.

De Kuip Als Van Gogh


Als cadeau voor de duizenden voetbalminnende Rotterdammers heeft Erika De Kuip Als Van Gogh geschilderd. Het resultaat is een weergaloos schilderij van een voetbalmonument dat tot ver buiten Rotterdam tot de verbeelding van voetballiefhebbers spreekt.
De Kuip
Erika Stanley ©

Voor iedereen verkrijgbaar


Om elke Rotterdammer de kans te geven om een uniek schilderij als De Kuip Als van Gogh aan de eigen muur te hangen, biedt Als Van Gogh reproducties aan. De schilderijen zijn al vanaf €24,95 verkrijgbaar. In samenwerking met partners organiseren we bovendien speciale acties, zoals voor De Kuip Als Van Gogh. Op deze website en onze facebookpagina is het laatste nieuws hieromtrent te vinden. 

Expositie originele schilderijen Als Van GoghDe originele schilderijen van Als Van Gogh worden geƫxposeerd in galeries. Zo krijgt iedereen de kans om deze schilderijen te zien alvorens een origineel of een reproductie aan te schaffen.

De serie Rotterdam Als Van Gogh was eerder te zien bij galerie Thyade in Rotterdam. Diverse originele schilderijen uit de serie zijn in die periode en daarna verkocht aan particulieren en bedrijven. 

Het origineel van De Kuip Als Van Gogh is niet te koop. Enkele andere originelen van Rotterdam Als Van Gogh zijn wel nog te koop via galerie Thyade. Informatie daarover is te vinden op de pagina over Erika Stanley op de website van de galerie


 Galerie Thyade
 Galerie Thyade
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.